Чилі кон карне

40 хвилин на приготування
вихід 1 порції 400 г
калорійність 1 порції 709 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Лайм
    1
  • Кінза
    10
  • Перець Чилі
    30
  • Цибуля ріпчаста
    150 шт
  • Часник
    10
  • Перець болгарський
    200 шт
  • Спеції
    1
  • Морква
    100
  • Шоколад
    10
  • Квасоля маринована
    200
  • Соус томатний
    100
  • Вирізка яловича
    200
Як готувати?
Крок 1

М'ясо дрібно порубіть ножем до консистенції крупного фаршу.
Якщо ви маєте м'ясорубку - використовуйте насадку з великими отворами.
(Фарш не повинен нагадувати паштет)

Крок 2

З солодкого перцю видаліть насіння.
Цибулю, солодкий перець, моркву, селеру наріжте кубиком середнього розміру 5-7 мм.
Для зручності ви можете використовувати овочерізку.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку