Чікен Строганов

Наша власна інтерпретація звичайного бефстроганов. І що ж? З курочкою вийшло набагато ніжніше та соковитіше!

20 хвилин на приготування
вихід 1 порції 495 г
калорійність 1 порції 482 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Куряче філе
    500
  • Часник
    10
  • Печериці
    200
  • Цибуля червона
    120
  • Петрушка
    10
  • Гриби гливи
    150
  • Руккола
    40
  • Йогурт
    300
  • Корнішони
    80
  • Спеції
    1
Як готувати?
Крок 1

Розігрійте пательню на середньому вогні (бажано використовувати пательню з антипригарним покриттям). Окропіть пательні соняшниковою олією. Наріжте куряче філе соломкою. Запаніруйте в спеціях та посоліть.

Крок 2

Викладіть на першу пательню куряче філе та обсмажте з усіх боків.

Крок 3

До обсмаженого філе додайте йогурт. Тушкуйте філе в йогурті.

Крок 4

Коли йогурт випарується та набуде консистенцію густого соусу - ваше чікен Строганов готове.

Крок 5

Тим часом крупні печериці наріжте на 4 частини, дрібні на 2 частини. Гливи відокремте одна від іншої. Часник дрібно наріжте або натріть на дрібній терці. Після курки на пательні обсмажте гриби з додаванням часнику. Якщо у вас є 2 пательні, курку та гриби бажано смажити одночасно.

Крок 6

Поки смажаться гриби наріжте цибулю півкільцями.  Корнішони наріжте вздовж

Крок 7

До смажених грибів додайте цибулю та корнішони та продовжуйте смажити час від часу помішуючи до готовності цибулі.  Петрушку дрібно наріжте.

Крок 8

На дно глибокої тарілки викладіть смажені гриби з цибулею та корнішонами. Зверху викладіть чікен строганов. Приправте чорним перцем за смаком. Посипте страву петрушкою та руколою.