Буріто з куркою та гуакамоле & салат з томатів

25 хвилин на приготування
вихід 1 порції 550 г
калорійність 1 порції 764 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Кінза
    20
  • Часник
    2
  • Перець болгарський
    1
  • Цибуля червона
    1
  • Спеції
    3
  • Кукуруза
    100
  • Соус Шрірача
    20
  • Тортілья
    2
  • Помідор
    2
  • Лайм
    1
  • Перець Чилі
    1
  • Куряче філе
    300
  • Авокадо
    1
  • Соус томатний
    50
Як готувати?
Крок 1

Пательню (бажано з антипригарним покриттям) поставіть розігріватися на середній вогонь.

Цибулю очистіть від луски та наріжте дрібним кубиком зі стороною 5мм (як клітинка в зошиті).

Перець солодкий очистіть від насіння та наріжте кубиком з боком 1 см (як 2 клітинки в зошиті).

Куряче філе теж наріжте кубиком з боком 1 см

Крок 2

Добре розігріту пательню окропіть соняшниковою олією.

Обсмажте до готовності та золотистої скоринки куряче філе.

Додайте в пательню ½ від нарізаної цибулі та смажте поки цибуля не стане напівпрозорою

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку