Бургер з Коуслоу

Бургер з подвійною соковитою котлетою з яловичини та салатом Коуслоу з йогуртовою заправкою. Справжня американська класика!

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 350 г
калорійність 1 порції 909 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Цибуля червона
    120
  • Булочка
    2
  • Вирізка яловича
    350
  • Помідор
    150
  • Морква
    100
  • Салат айсберг
    40
  • Гірчиця
    50
  • Йогурт
    100
  • Капуста
    150
  • Корнішони
    40
  • Сир Чеддер
    40
  • Соус томатний
    50
  • Соус часниковий
    50
  • Спеції
    1
Як готувати?
Крок 1

М’ясо дрібно порубіть ножем до консистенції великого фаршу.
Якщо ви маєте м’ясорубку - використовуйте насадку з великими отворами. Фарш не повинен нагадувати паштет
Червону цибулю наріжте дрібними кубиками

Крок 2

Додайте до м’яса 1/2 цибулі, спеції, одну столову ложку вершкового масла та сіль. Масло надасть котлеті соковитості та вершкового смаку. Ретельно перемішайте фарш (щоб всі інгредієнти рівномірно розподілились в ньому).

Крок 3

Відбийте фарш 10-15 раз піднімаючи його з миски та кидаючи його назад. Котлета з погано відбитого фаршу буде крихкою. Розділіть фарш на 4 рівні частини. Сформуйте кульку, обережно приплюсніть її в пласку (товщина не більше 1 см) круглу котлету. Котлета повинна бути більшою, ніж площа булки.

Крок 4

Окропіть пательню олією та прогрійте на середньому вогні. Використовуйте пательню з антипригарним покриттям. Обсмажте котлети з обох боків по 5-7 хвилин, щоб м’ясо набуло підсмаженого кольору. Або обсмажуйте до улюбленої прожарки.

Крок 5

Поки смажаться котлети, натріть сир Чеддер за допомогою великої терки

Крок 6

Викладіть сир на гарячу котлету, вимкніть вогонь та залиште котлету з сиром на 4-6 хвилин. За цей час сир розтане.

Крок 7

Розріжте булку на дві частини. На сухій сковорідці прогрійте булочки з обох боків та підпечіть розріз. Якщо розріз не підпікати - бургер може швидко розмокнути від м’ясного соку

Крок 8

Помідори, корнішони наріжте кільцями. Салат наріжте соломкою.

Крок 9

Змішайте разом соус часниковий та томатний

Крок 10

Білокачанну капусту та моркву наріжте соломкою

Крок 11

Заправте моркву та капусту в мисці йогуртом та зернистою гірчицею додаючи за власними смаком сіль та перець. Це ваш салат «Коул слоу»

Крок 12

Намастіть обидві частини булки соусом. На нижню частину булки викладіть всі інгредієнти в такій послідовності: котлета з сиром, цибуля з корнішонами, ще одна котлета з сиром, салат айсберг, помідори. Накрийте верхньою частиною булки з соусом. Покладіть на дошку або тарілку разом з салатом Коул-слоу.