Бургер з Коуслоу

Бургер з подвійною соковитою котлетою з яловичини та салатом Коуслоу з йогуртовою заправкою. Справжня американська класика!

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 350 г
калорійність 1 порції 909 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Цибуля червона
    120 шт
  • Булочка
    2
  • Вирізка яловича
    350
  • Помідор
    150 шт
  • Морква
    100
  • Салат айсберг
    40
  • Гірчиця
    50
  • Йогурт
    100
  • Капуста
    150
  • Корнішони
    40
  • Сир Чеддер
    40
  • Соус томатний
    50
  • Соус часниковий
    50
  • Спеції
    1
Як готувати?
Крок 1

М’ясо дрібно порубіть ножем до консистенції великого фаршу.
Якщо ви маєте м’ясорубку - використовуйте насадку з великими отворами. Фарш не повинен нагадувати паштет
Червону цибулю наріжте дрібними кубиками

Крок 2

Додайте до м’яса 1/2 цибулі, спеції, одну столову ложку вершкового масла та сіль. Масло надасть котлеті соковитості та вершкового смаку. Ретельно перемішайте фарш (щоб всі інгредієнти рівномірно розподілились в ньому).

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку