Бургер з подвійною соковитою котлетою з яловичини та салатом Коуслоу з йогуртовою заправкою. Справжня американська класика!


-
Цибуля червона120
-
Булочка2
-
Вирізка яловича350
-
Помідор150
-
Морква100
-
Салат айсберг40
-
Гірчиця50
-
Йогурт100
-
Капуста150
-
Корнішони40
-
Сир Чеддер40
-
Соус томатний50
-
Соус часниковий50
-
Спеції1

М’ясо дрібно порубіть ножем до консистенції великого фаршу.
Якщо ви маєте м’ясорубку - використовуйте насадку з великими отворами. Фарш не повинен нагадувати паштет
Червону цибулю наріжте дрібними кубиками

Додайте до м’яса 1/2 цибулі, спеції, одну столову ложку вершкового масла та сіль. Масло надасть котлеті соковитості та вершкового смаку. Ретельно перемішайте фарш (щоб всі інгредієнти рівномірно розподілились в ньому).

Відбийте фарш 10-15 раз піднімаючи його з миски та кидаючи його назад. Котлета з погано відбитого фаршу буде крихкою. Розділіть фарш на 4 рівні частини. Сформуйте кульку, обережно приплюсніть її в пласку (товщина не більше 1 см) круглу котлету. Котлета повинна бути більшою, ніж площа булки.

Окропіть пательню олією та прогрійте на середньому вогні. Використовуйте пательню з антипригарним покриттям. Обсмажте котлети з обох боків по 5-7 хвилин, щоб м’ясо набуло підсмаженого кольору. Або обсмажуйте до улюбленої прожарки.

Поки смажаться котлети, натріть сир Чеддер за допомогою великої терки

Викладіть сир на гарячу котлету, вимкніть вогонь та залиште котлету з сиром на 4-6 хвилин. За цей час сир розтане.

Розріжте булку на дві частини. На сухій сковорідці прогрійте булочки з обох боків та підпечіть розріз. Якщо розріз не підпікати - бургер може швидко розмокнути від м’ясного соку

Помідори, корнішони наріжте кільцями. Салат наріжте соломкою.

Змішайте разом соус часниковий та томатний

Білокачанну капусту та моркву наріжте соломкою

Заправте моркву та капусту в мисці йогуртом та зернистою гірчицею додаючи за власними смаком сіль та перець. Це ваш салат «Коул слоу»

Намастіть обидві частини булки соусом. На нижню частину булки викладіть всі інгредієнти в такій послідовності: котлета з сиром, цибуля з корнішонами, ще одна котлета з сиром, салат айсберг, помідори. Накрийте верхньою частиною булки з соусом. Покладіть на дошку або тарілку разом з салатом Коул-слоу.