Борщ пряний з реберцями

Думаєте борщ проста та банальна страва? З нашим рецептом ваш борщ стане справжнім кулінарним шедевром.

50 хвилин на приготування
вихід 1 порції 400 г
калорійність 1 порції 592 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Помідор
    70 шт
  • Цибуля ріпчаста
    40 шт
  • Часник
    5
  • Перець болгарський
    35 шт
  • Спеції
    1
  • Селера
    25
  • Морква
    40
  • Бульйон курячий
    1000 куб
  • Картопля
    50 шт
  • Оцет
    20
  • Капуста
    25
  • Квасоля маринована
    30
  • Ребро свинне
    2
  • Соус томатний
    30
  • Зелень
    10
  • Буряк печений
    60
Як готувати?
Крок 1

Прогрійте духовку до 160*/180*С
Поставте підігріватися бульйон в каструлі з кришкою на слабкому вогні.
Прогрійте на середньому вогні пательню (краще використовувати пательню з антипригарним покриттям). Окропіть соняшниковою олією.
Викладіть на пательню свинні реберця та обсмажте їх з кожного боку до золотистої скоринки.

Крок 2

Тим часом наріжте соломкою моркву, цибулю, селеру та солодкий перець.
Для зручності ви можете використовувати овочерізку.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку