Бургер з Коуслоу
Бургер з подвійною соковитою котлетою з яловичини та салатом Коуслоу з йогуртовою заправкою. Справжня американська класика!
Суп Том Ям
Том ям - доволі гострий суп з яскравою палітрою смаків на основі бульйона та пасти том ям, з додаванням креветок. Національна страва Лаосу та Таїланду. Останні роки дуже популярна в Україні
Куряче філе з йогуртовим соусом дзадзіки
Куряче філе пропарюється у фользі та набуває неймовірно ніжного смаку, а йогуртовий соус дзадзіки, традиційний для грецької кухні, надає страві приємної кислинки та свіжості.
Чікен Строганов
Наша власна інтерпретація звичайного бефстроганов. І що ж? З курочкою вийшло набагато ніжніше та соковитіше!
Грінбоул з цукіні та яйцями пашот
Максимум 20 хвилин - і ваш супер-корисний Грінбоул зі шпинату, цукіні та зеленого гороху з яйцями пашот повністю готовий!
Салат Цезар з куркою
Дякуємо Цезарю Кардіні за улюблений салат! Секретний інгредієнт у нас - курочка в особливому маринаді.
Сібас з овочами
Практично вся риба прекрасно поєднується з овочами, але у ніжного сібаса це виходить практично ідеально. Головна умова - тільки свіжі і добірні інгредієнти.
Солянка м'ясна
Суп на крутому м'ясному бульйоні з додаванням трьох видів м'яса - яловичини, бекону та ковбаски, а також солоних інгредієнтів - огірків, каперсів, маслин.
Суп харчо
Національний грузинський суп з яловичини, з рисом та томатами. Суп дуже пряний, гострий, з великою кількістю часника та зелені, набагато густіший, аніж інші супи, до яких можна застосувати правило «в супі повинна бути половина рідини»
Борщ пряний з реберцями
Думаєте борщ проста та банальна страва? З нашим рецептом ваш борщ стане справжнім кулінарним шедевром.
Йогуртовий суп з авокадо
Йогуртовий суп родом із Туреччини, з приємною кислинкою та незвичайними топінгами. В нашій варіації рецепту легкий, ніжний суп додає бадьорості свіжими смаками та чудово охолоджує в спекотні дні
Рамен зі свининою
З CookingBox ви можете приготувати легендарний рамен лише за 20 хв, адже ми потурбувались про обробку інгредієнтів. Тому вам залишилось найцікавіше - зібрати все разом і почастувати близьких
Куряче філе з дорблю, вершками та запеченими овочами
Курка запікається у фользі, що дозволяє зберегети максимальну користь продукту. Вершки та сир надають ніжного, глибокого смаку. Для запікання овочів в рецепті використовується пряна олія
Телятина з середньоморським гарніром
Всі хіти середньоземноморської кухні - креветки, ароматні трави, часник і каперси - склали компанію ніжної телятині для вишуканої і ситної вечері.
Трюфельне різото з цвітною капустою, печерицями та артишоками
Дуже смачно, наш бренд шеф рекомендує!
Пене під соусом 4 сири
Паста пене з 4 видами сирів (Чедер, Дорблю, Пармезан та Моцарелла) з зеленим горошком. Це дуже ніжне поєднання - якраз чудово для романтичної вечері.
Крильця в соусі Теріякі та салат з імбирно-лаймовим дресінгом
Крильця в ароматній і трохи солодкуватій глазурі. Їх насичений смак відмінно збалансує салат з огірка і моркви з освіжаючим имбирно-лаймовим дрессінгом.