Рамен зі свининою

З CookingBox ви можете приготувати легендарний рамен лише за 20 хв, адже ми потурбувались про обробку інгредієнтів. Тому вам залишилось найцікавіше - зібрати все разом і почастувати близьких

Пене під соусом 4 сири

Паста пене з 4 видами сирів (Чедер, Дорблю, Пармезан та Моцарелла) з зеленим горошком. Це дуже ніжне поєднання - якраз чудово для романтичної вечері.

Йогуртовий суп з авокадо

Йогуртовий суп родом із Туреччини, з приємною кислинкою та незвичайними топінгами. В нашій варіації рецепту легкий, ніжний суп додає бадьорості свіжими смаками та чудово охолоджує в спекотні дні

Солянка м'ясна

Суп на крутому м'ясному бульйоні з додаванням трьох видів м'яса - яловичини, бекону та ковбаски, а також солоних інгредієнтів - огірків, каперсів, маслин.

Суп харчо

Національний грузинський суп з яловичини, з рисом та томатами. Суп дуже пряний, гострий, з великою кількістю часника та зелені, набагато густіший, аніж інші супи, до яких можна застосувати правило «в супі повинна бути половина рідини»

Суп Том Ям

Том ям - доволі гострий суп з яскравою палітрою смаків на основі бульйона та пасти том ям, з додаванням креветок. Національна страва Лаосу та Таїланду. Останні роки дуже популярна в Україні

Салат Нісуаз з тунцем

Як і у випадку з Цезарем всі сперечаються, яким повинен бути справжній Нісуаз. Класичний прованський варіант - з овочів, варених яєць, тунця і заправкою з оливкової олії.

Сібас з овочами

Практично вся риба прекрасно поєднується з овочами, але у ніжного сібаса це виходить практично ідеально. Головна умова - тільки свіжі і добірні інгредієнти.